Tankotaivaan avajaiset 1.6

Täällä kirjoittelee yksi jumissa oleva kesäyrittäjämentori, meinaan eilen vietettiin yhden meidän kesäyrittäjän tankotanssistudion avajaisia! Kutsu kävi meille ohjaajillekin tulla vierailulle, joten tottakai me lähdettiin katsomaan meininkejä. 🙂 Kesäyrittäjäohjaajien excursio Ruskoon alkakoon!

PicMonkey Collage
Kaikkea sitä näkee kun poistuu kaupungin hälinästä 😮

Tankotaivas sijaitsee Ruskossa osoitteessa Louhimontie 10 halli 11. Lähdimme bussipysäkille hyvissä ajoin (…), jotta ehtisimme avajaisiin ajoissa. Ensimmäinen bussimme ehti lähteä matkaan ilman meitä, mutta ei hätää, ehdimme kuitenkin perille seuraavallakin 😀 Pienen kävelymatkan aikana ihmettelimme luontoa ja saimme seuraksemme muun muassa runsaasti sääskejä.

kuva3
Perillä ollaan!

Saijalla onkin aivan mahtavat tilat studiolleen Ruskossa, ja ainakin allekirjoittanut tykkäsi tiloista kovasti. 🙂 Myös Anssi approves! Tarjolla on myös monipuolisesti erilaisia kursseja jokaiseen tarpeeseen, ihan alkeista haastavimpiinkin tunteihin. Saija itse on kokenut tankotanssinopettaja, ja myös ohjaaja Oona kenet tapasimme vaikutti oikein pätevältä. 🙂 Täällä olet siis varmasti hyvissä käsissä!

kuva8
Ensin pitää vähän tarkastella ympäristöä.. Jep, hyvältä näyttää!
kuva6
Pienenä erikoisuutena löytyy myös näitä huiman korkeita FITPOLE-tankoja 😮

Rohkaistuimme molemmat mukaan kokeilemaan hieman tankotanssin alkeita, ja olihan se hauskaa mutta vaativaa puuhaa. 😀 Anssin sanoin: ”Ei tää niin helppoa ollutkaan”. Todella hyvää treeniä koko vartalolle, vahvat suositukset siis kyseiselle lajille! Kannattaa käydä ainakin kerran kokeilemassa. 😉

Lisätietoa Saijan tankotanssistudiosta, muun muassa hinnaston sekä kurssikuvaukset, löydät osoitteesta https://tankotaivas.com/.

Tämän viikon lauantaina 4.6 on vielä tiedossa avajaisbileet, jossa luvassa on muun muassa esityksiä, arvontaa ja vapaata tankoilua 🙂 Käykäähän katselemassa millainen paikka on kyseessä!

kuva7
Loppuun vielä Saijan ja Oonan taidonnäyte 😀

Terkuin,

Niina & Anssi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s